Arkitekt John Christiansen

 

Startside
Profil

 
  Introduktion
   

Gennem et mangeårigt arbejde som arkitekt og bygningskonstruktør har jeg opnået en bred erfaring med et grundigt kendskab til mange forskelligartede byggerier.

Som registreret bygningssagkyndig og energikonsulent gennemgår jeg et større antal parcelhuse og ejerlejligheder årligt, for bygningsskader og energimæssige forhold.

Ved erhvervelse af hus eller ejerlejlighed medvirker jeg ved købet, som konsulent for køber ved en mere detaljeret gennemgang af boligen og med forslag og prissætning af ønskede ændringer og eller tilbygninger.

Som praktiserende arkitekt og byggeleder kender jeg byggeriets forskellige facetter og har derved det grundlæggende kendskab til de forhold, der kræver særlig opmærksomhed og ekspertise.

  I en årrække har jeg været leder af Danske Banks Bygningsafdeling, hvor jeg udover at skulle forstå nybygninger, vedligeholdelse og ombygninger også administrerede udlejningsejendomme til såvel private som til erhverv.

Herudover er jeg medlem af ejendomsselskabers bestyrelser og virker for en større pensionskasse, som konsulent for pensionskassens investeringer i fast ejendom.

 
 

Arkitekt John Christiansen ADA/dpa

Degnevænget 7 - 2690 Karlslunde Strand - Tlf. 2441 4142 - Fax. 4615 2072